τα ελαστικα των οχηματων

Στην παρούσα σειρά παρουσιάσεων παραθέτουμε έναν πλήρη οδηγό για τα ελαστικά  ώστε η ερμηνεία των επιγραφών που υπάρχουν στις πλευρές τους να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερη για τον ενδιαφερόμενο.

Εαν γνωρίζετε τι ψάχνετε, πατήστε κλικ στους αριθμούς της εικόνας και θα ανακατευθυνθείτε  αυτόματα στην πληροφορία που ζητάτε. Αλλιώς, μπορείτε αναλυτικά να δείτε την λίστα απο κάτω. Εαν η πλοήγηση σας είναι απο κινητό, περιστρέψτε το κινητό σας σε πλάγια θέση ("landscape")

Κάντε μας share για να βοηθήστε και άλλους με την αποσαφήνιση των ελαστικών τους.

4/10. κωδικοποιηση κατα dot και σειρα κατασκευης

Καλως ήλθατε στην κεντρική σελίδα των κωδικών κατασκευαστών ελαστικών οχημάτων (αυτοκινήτων) κατα DOT (Department of Transportation, USA)

Επιλεγξτε το αρχικό γράμμα του κωδικού που αναζητάτε απο τον παραπάων πίνακα επιλογών και θα δείτε ποιό εργοστάσιο κατασκευής ελαστικών αντιστοιχεί στον κωδικό καθώς και σε ποιά πόλη και χώρα βρίσκεται το εργοστάσιο αυτό.

Επιλέξτε το ΑΡΧΙΚΟ γράμμα του κωδικού DOT 0 έως 9 A έως D E έως K L έως U V έως Z

Για επιστροφή στο κεντρικό μενού "DOT" κάντε κλίκ εδώ.

Για παράδειγμα στο σχήμα ελαστικού το αναγραφόμενο εργοστάσιο έχει κωδικό AB (DOT AB7CDEF). Απο την κατάσταση των κωδικών εργοστασίων κατασκευής ελαστικών προκύπτει οτι το εργοστάσιο που έχει κωδικό το ΑΒ είναι το WEIFANG RUBBER FACTORY και βρίσκεται στην πόλη WEIFANG της επαρχίας SHANDONG στην Κίνα. Μπορεί όμως και να μην το γράφει, οπότε βασιζόμαστε στον κωδικό του εργοστασίου παραγωγής.

Οι σελίδες μας περιλαμβάνουν 942 κωδικούς εργοστασίων κατασκευής ελαστικών και προέρχονται απο το κεντρικό αρχείο κωδικών του Department of Transportation, USA στην διεύθυνση DOT tyre Manufacturers. Οι πληροφορίες του DOT site δίδονται σε μορφή δεδομένων Microsoft Access στο αρχείο “manufacturer.mdb”. Εμείς χρησιμοποιήσαμε την βάση αυτή της Access για να δημιουργήσουμε τους πίνακες του site μας. 

Γιατι να μασ επιλεξετε:

  •  24/7 Πανελλήνια Υποστήριξη
  • Εργαζόμαστε για Εσάς, και Μόνο για Εσάς
  • Τοπική Προσέγγιση, Πανελλαδικά

Η τοποθεσια μασ:

Γκλαβόπουλος και Σια ΕΕ

Βασ. Ολγας 223 

2ος Όροφος

Θεσσαλονίκη,  54646